TREI BANUTI – Sezonul 1 Episodul 23

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Uc Kurus – Trei Banuti” episodul 23 online subtitrat in romana

SERVER 1 TRADUS

SERVER 2 TRADUSEPISODUL 23 VA FI TRADUS IN URMATOARELE ZILE, ACEASTA POSTARE ESTE AUTOMATA, VA RUGAM SA REVENITI AICI IN CATEVA ZILE PENTRU A VIZIONA EPISDUL 23 TRADUS IN ROMANA. DE ASEMENEA AICI PE SITE GASITI RESTUL EPISOADELOR ACESTUI SERIAL PRECUM SI ALTE SERIALE TURCESTI NOI.

Ay Yapım se pregătește să aducă, în locul serialului Çukur, la Show TV, serialul Üç Kuruş regizat de Sinan Öztürk pe un scenariu semnat de Murat Uyurkulak și Damla Serim, o poveste desfășurată în triunghiul: criminal, poliție și mafie.

Rolul Kartal va fi interpretat de Uraz Kaygılaroğlu și faptul că în serial va fi spațiu amplu acordat familiei sale și cartierul în care locuiește.

Pentru serialul care va aduce pe micul ecran conflictul dintre poliție și mafie, lui Uraz Kaygılaroğlu i s-a propus rolul Efe, un șef de poliție, dar acesta a preferat rolul Kartal, patron de cazinou.

Rolul Efe ar putea fi interpretat de Ekin Koç, actor apreciat pentru rolul din Uyanış Büyük Selçuklu.

Uraz Kaygılaroğlu a început să o urmărească pe Instagram, chiar de astăzi, pe Hazal Subaşı și acest gest a fost interpretat drept un posibil parteneriat în serialul Üç Kuruş.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments