TINE-MA DE MANA – Sezonul 1 Episodul 6 din 11 Iunie 2019

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc Tine-ma De Mana sezonul 1 episodul 6 din data de 11 iunie 2019 HD.

La Happy Channel va avea premiera, pe 3 iunie, un nou serial turcesc, „Ţine-mă de mână!’ („Elimi Birakma’). În ziua debutului vor fi difuzate trei episoade, de la ora 21.00, iar începând cu 4 iunie unul singur, de la 21.00 la 22.00.

Serialul a avut premiera în Turcia vara trecută, la postul TRT 1, iar în prezent a ajuns la episodul 41. În centrul poveştii se află Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gastronomie, care îşi doreşte să ajungă un mare Chef şi care este marcată de moartea tatălui. Destinul ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat şarmant care provine dintr-o familie bogată.

Pentru că visează să ajungă un mare cofetar, asemeni tatălui ei, Azra merge la cea mai bună școală din America să ia lecții de gătit. În urma unei încurcături, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler). La aeroport, în loc să își ia bagajul ei, îl ia pe cel al lui Cenk. Viața ei era perfectă… până când tatăl ei moare. Mama vitregă a frumoasei Azra decide să scape de copiii fostului ei soț. Astfel, Azra și fratele ei mai mic, bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Loading...

Pe Alina Boz o ştiţi din „Furtună pe Bosfor’, unde a jucat-o pe Hazal, dar şi din „Patrita mea eşti tu!’, unde a avut un rol episodic.

Rolul din „Ţine-mă de mână!’ este primul de protagonistă pentru actriţa în vârstă de 20 de ani. Alina Boz s-a născut la Moscova şi a locuit aici până la vârsta de 7 ani . Mama ei este rusoaică, iar tatăl are origini turceşti. În 2005, aceştia s-au mutat la Istanbul, iar de la vârsta de 9 ani Alina a început să fie atrasă de dans şi actorie.

Nu ratati noul serial in fiecare luni si marti de la ora 21;00 pe Happy Channel!

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of