STAREA NATIEI – Sezonul 1 Episodul 16 din 13 Septembrie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Starea Natiei sezonul 1 episodul 16 din data de 13 Septembrie 2018 HD.

Dragoş Pătraru a mai fost în discuţii cu Prima TV şi anul trecut, după încheierea colaborării cu Digi 24, însă în cele din urmă a ales să se întoarcă la TVR 1. Într-o primă reacţie, Dragoş Pătraru a precizat că este nerăbdător să înceapă noul sezon şi, în stilul caracteristic, a glumit pe seama contractului.
Echipa Starea nației deschide din 20 august un nou capitol la Prima TV, prezentând în aceeași formă amuzantă cele mai importante, comentate și controversate subiecte din România și din întreaga lume.

 

Ruptura recentă dintre Pătraru şi TVR s-a produs la începutul lunii mai, când realizatorul a făcut publice o serie de înregistrări audio scandaloase. În ele preşedintele-director general al TVR, Doina Gradea, este surprinsă în timp ce afirmă despre o reporteriţă a postului public că are „un cap de porc“, pentru că i-a adresat insistent o întrebare primarului Capitalei, Gabriela Firea, iar despre jurnaliştii de la Ştiri spune că sunt „hateri de profesie“ pentru că sunt critici la adresa Guvernului. De asemenea, şefa TVR se arată indignată că un reporter a trimis o solicitare Consiliului Europei privind legile Justiţiei din România. În înregistrări poate fi auzit şi directorul TVR 1 şi producătorul Eduard Dârvariu care, printre altele, afirmă că în instituţie „se fură ca-n codru“.
Emisiunea de infotainment Starea nației vine pe micile ecrane la Prima TV odată cu realizatorul ei, Dragoș Pătraru, cel care timp de 6 ani a informat și educat publicul folosindu-se de umor și ironie fină.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of