SECRETUL NOSTRU – Sezonul 1 Episodul 9 din 30 Septembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Secretul Nostru” episodul 9 online subtitrat in romana

Această dramă se bazează pe „Contractul de căsătorie – o dramă coreeană care a fost difuzată în 2016.
În centru vom avea o femeie văduvă, neajutorată și săracă, disperată să-și protejeze fiica de 19 ani. Pe partea cealaltă avem un bărbat bogat, dar cu o mamă bolnavă.
Cei doi vor încheia un „contract de căsătorie.” Încet, încet, contractul nu mai are valoare deoarece nu vor mai fi nevoiți să se prefacă îndrăgostiți. Acest lucru va deveni real.

Leyla Feray este Neva Canpolat. Neva, care și-a pierdut soțul într-un accident de trafic, se luptă pentru viața ei cu singura ei fiică drept sprijin. Viața unei mame-fiice se transformă într-o goană fugară în timp ce creditorii soțului ei merg după ele. În această urmărire, calea lor se încrucișează cu Alp Karahun.

Aras Aydın este Alp Karahun. Este fiul lui Kasım Karahun, care s-a născut din dragostea interzisă pe care acesta a avut-o cu Seylan Sorgun. Alp, care a avut o copilărie singuratică și a întâlnit devreme partea întunecată a vieții, s-a transformat într-un om rece și lipsit de iubire când a crescut. Oricât de furios ar fi pe mama sa, nu va ezita să se implice în afaceri ilegale pentru a-i salva viața.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of