ORFANII UNEI NATIUNI – Sezonul 1 Episodul 3 din 1 Octombrie 2020

Vezi aici mai jos pe site emisiunea serialul orfanii unei natiuni sezonul 1 episodul 3 din data de 1 octombrie 2020 HD.

Happy Channel va difuza în curând, în premieră, producția braziliană „Orfanii unei națiuni’, câștigătoare a unui premiu Rose d’Or, unul din cele mai importante festivaluri internaționale dedicate serialelor, în 2019, fiind pentru prima dată când o producție braziliană a primit un premiu de acest gen.

Loading...

Între anii 2011 și 2015, Brazilia a fost prima țară din America de Sud, care a acordat cetățenilor Siriei vize umanitare pentru refugiați. Aceste vize umanitare speciale sunt furnizate și membrilor familiei care trăiesc în țările vecine Siriei. În noiembrie 2015, în Brazilia existau peste 3.000 de refugiați sirieni. Debutul războiului civil sirian din 2011 a devenit astfel subiectul principal al telenovelei produsă de Globo.

„Orfanii națiunii’ încearcă să descrie cel puțin o parte din această realitate prin ochii refugiaților. Producția redă povestea Lailei, interpretată de Julia Dalavia, și a familiei sale, victime ale războiului din Siria. Elias (Marco Ricca) și Missade Faiek (Ana Cecília Costa) fug în Liban împreună cu copiii lor, Khaled și Laila – cea din urmă fiind de acord să se căsătorească cu puternicul șeic Aziz Abdalah în schimbul unor bani pentru a plăti tratamentul fratelui său, care a fost grav rănit într-o explozie. Cu toate acestea, când fratele ei mai mic moare, fata fuge în Brazilia împreună cu părinții ei, fapt care îl deranjează pe logodnicul său. În cele din urmă acesta decide să îl trimită pe iubitul fiicei sale și mâna sa dreaptă, Jamil, după Laila. Laila se îmbarcă spre Brazilia cu speranța de a trăi o nouă viață alături de Jamil (Renato Góes), de care se va îndrăgosti iremediabil.

Scris de Duca Rachid și Thelma Guedes, telenovela se va concentra asupra vieții refugiaților care locuiesc în São Paulo, veniți din Orientul Mijlociu, Africa sau Haiti, iar producătorii au avut și un un parteneriat tehnic cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați al ONU, pentru a înființa tabăra de refugiați.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of