LEGATURI DE FAMILIE – Sezonul 1 Episodul 123-124 din 24 Septembrie 2020

Producția braziliană „Legături de familie/ „Lacos da familia’ revine pe micile ecrane la Happy Channel din 30 iunie, de la ora 18.00, pe tronsonul lăsat liber de „Clona’.

În rolul principal o vom vedea în continuare pe Vera Fischer, care a devenit cunoscută la nivel internațional cu rolul lui Ivette din „Clona”. Acum ea este Helena, o femeie matură, atractivă, senzuală și de succes, proprietara unei clinici de frumusețe și are o relație controversată cu un medic mult mai tânăr decât ea, pe nume Edu (Reynaldo Gianecchini). Helena este mama Camilei, interpretată de actrița Carolina Dieckmann. Lucrurile scapă de sub control când Camila se îndrăgostește de iubitul mamei sale, Edu (Reynaldo Gianecchini). În acel moment, se dă startul unui triunghi amoros. Pe parcursul poveștii, tânăra Camila descoperă că are leucemie și începe să lupte cu boala necruțătoare.

Loading...

Telenovela a provocat o adevărată agitație atât în țara-mamă, cât și în afară. Dieckmann a fost nevoită să se sacrifice pentru rolul său, renunțând la păr spre finalul serialului. Drama personajului feminin a sporit donația de măduvă în Brazilia.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of