DRAGOSTEA DIN MANSARDA – Sezonul 1 Episodul 11 din 28 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Dragoste la Mansarda” sezonul 1 episodul 11 din data de 28 septembrie 2020 HD.

Dragostea din mansarda este povestea de dragoste și, de asemenea, povestea de prietenie între 4 tineri din diferite clase sociale și culturi, ale căror personaje sunt opuse unul față de celălalt. Acești 4 tineri; Ateș Avcı, Ayșen Yılmaz, Demir Yılmaz și Yasemin Çetin nu numai că se vor îndrăgosti, ci vor construi și o puternică prietenie bazată pe o „minciună veselă”.

Pe măsură ce familia Yılmaz se luptă pentru a face față și întrucât situația continuă să se înrăutățească, ei decid înainte ca situația lor să scape de sub control că trebuie să găsească un nou chiriaș pentru apartamentul mansardei; dar au două reguli. Mansarda nu va fi închiriată cuiva care este singur sau student.

Ateș vrea să înceapă o viață nouă pentru el însuși, iar Yasemin dorește să își poată întreține familia și este la casa familiei Yılmaz unde amândoi au ajuns să vadă apartamentul din mansarda.
Amândoi s-au arătat interesați de apartamentul de la mansardă în același timp, dar din cauza regulilor stabilite de familia Yılmaz niciunul dintre ei nu se califică pentru a putea închiria apartamentul.

Din distributie fac parte actorii: Furkan Andic, Ezgi Senler, Yigit Kirazci, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazicioglu, Ebru Aykaç, Burak Tamdogan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Bedia Ener.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of