DRAGOSTE LA URGENTA – Sezonul 1 Episodul 32 din 23 Aprilie 2018

Vezi aici mai jos pe site serialul camera 309 episodul 137-138 din data de 23 aprilie 2018 HD.

Producția Dragoste la urgență (în original: „Acil Ask Araniyor”, în engleză: „Emergency Love”) va intra în grila de programe a postului TV în ziua de vineri, 9 martie 2018, și va fi difuzat de luni până vineri, de la orele 22:40.

Lansat în anul 2015, serialul turcesc pe care postul AXN White urmează să îl aducă pe micile ecrane este încadrat în genurile comedie și romantic, iar din distribuție fac parte, printre alții, actorii Serhat Teoman, Duygu Yetis și Derya Alabora. Seria numără 30 de episoade, iar printre actori se numără și un nume cunoscut fanilor serialului turcesc „Mama”, fiind vorba de Serhat Teoman.
Serialul Dragoste la urgență a fost difuzat în Turcia pe Show TV în anul 2015.

Sinan este un tânăr cu o carieră de succes în medicina de urgență, care se bucură din plin de viața sa liniștită și lipsită de evenimente. Într-o dimineață devreme, Sinan este trezit de zgomotul făcut de o tânără care încearcă să se mute în noul ei apartament. Mai mult, tânăra îi lovește din greșeală mașina lui Sinan, acesta fiind convins că este una dintre cele mai groaznice zile din viața lui.

Hotărât că nu vrea să o mai vadă vreodată, Sinan are parte de un șoc când descoperă că acesta este noua lui asistentă, Nisan. Foarte drăguță, dar și un pic neîndemânatică, Nisan va trebui să învețe să lucreze alături de Sinan în camera de gardă. Povestea personajelor se complică și mai mult atunci când sora cea mare a lui Sinan se angajează la același spital.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of