DRAGOSTE ACCIDENTALA – Sezonul 1 Episodul 5 din 19 Iulie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Dragoste accidentala” episodul 5 online subtitrat in romana

Șimal este singura fiică a familiei Karadeniz și este pe cale să absolvească universitatea. S-a luptat mult timp să-l convingă pe tatăl ei Dursun să-i permită să urmeze universitatea din Istanbul. Acum tatăl ei Dursun, femeia pe care o consideră mama ei Emine și fratele ei mai mare Miraç au părăsit-o pe Artvin în drum spre Istanbul pentru a participa la ceremonia de absolvire. Urmareste serialul turcesc Dragoste accidentala Episodul 5 tradus in romana online.

Între timp, Șimal se confruntă cu un alt fel de entuziasm în acest moment. Este entuziasmată să îl prezinte pe Kenan, bărbatul pe care îl iubește tatălui ei, pentru a primi binecuvântarea lui, deoarece vor să se căsătorească. Ulterior, împreună cu prietena ei apropiată Aslı, plănuiesc să înființeze o fabrică de ceramică și să poată continua viața; sa traiasca viața la care visează de mult.

Cu toate acestea, viața lui Șimal nu merge mai departe așa cum a visat ea. În urma unui accident, este forțată să spună familiei sale o minciună, iar acest lucru îi aruncă viața într-o direcție complet nouă; pentru că în acest accident și din această minciună se întâlnesc viețile lui Șimal și Civan. Urmareste serialul turcesc

Civan, fiul familiei Saydam din Gaziantep, care sunt proprietarii celui mai mare producător de sticlă din țară. Civan este unul dintre cei doi moștenitori ai acestei companii. Tatăl său Tahsin și mama sa Neval nu apreciază stilul de viață pe care il trăieste; așa că acum este obligat să demonstreze că este tipul de fiu cu care s-ar mândri. Dacă nu le dovedește cu succes acest lucru, fratele său mai mare Okan va fi singurul moștenitor al întregii afaceri de familie și a averii. Urmareste serialul turcesc Dragoste accidentala Episodul 2 tradus in romana online.

Pentru a nu fi o dezamăgire pentru familiile lor, atât Șimal, cât și Civan decid să joace un mic joc mic cu familiile lor. Dar acest joc nu merge așa cum au crezut. Pe măsură ce Șimal și Civan încearcă să recâștige controlul asupra acestui joc, ei se găsesc de fapt aruncați în alte situații despre care nu au absolut niciun control. Urmareste serialul turcesc Dragoste accidentala Episodul 2 tradus in romana online.
Acea minciună nevinovata care a fost spusă după accident, acum este motivul pentru care viața nu va fi niciodată aceeași pentru Șimal și familia ei, sau pentru Civan și familia Saydam…

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 TRADUS

SERVER 2 TRADUS

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of