CUVANT DE ONOARE – Sezonul 1 Episodul 3 din 26 Octombrie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Cuvant de Onoare” sezonul 1 episodul 3 din data de 26 octombrie 2020 HD.

Cihan Adabeyli; este proprietarul întregii averi și proprietăților imobiliare și reprezentantul unității care o detin de la strămoșii săi.
Dintr-o dată, un apel primit pe insula Adabeyli și, odată cu acest apel, viața lui Cihan Adabeyli se schimbă din cauza unui cuvânt de onoare pe care l-a dat unui om care i-a salvat viața cu mulți ani în urmă și a sosit timpul pentru a păstra acea promisiune. Urmareste serialul turcesc Cuvant de onoare Episodul 2 online subtitrat.

Loading...


Persoana care a sunat este İsra. İsra are o singură speranță; Cihan Adabeyli! Ultima ei speranță cu nou-născutul ei în brațe este să-l sune pe Cihan. Cihan Adabeyli se îndreaptă imediat cu avionul său și zboară spre Liban. Urmareste serialul turcesc Cuvant de onoare Episodul 2 online subtitrat.
Faruk caută peste tot în oraș după İsra și copilul său, Cihan este nevoit să ia o decizie care îi va schimba viața. Odată cu sosirea lui Isra la conacul Adabeyli ca soție a lui Cihan, viața linistita a tuturor celor de pe insula Adabeyli este distrusa … Urmareste serialul turcesc Cuvant de onoare Episodul 2 online subtitrat.

Odată cu sosirea lui Isra pe Insula Adabeyli și ceea ce aduce cu ea, va scoate la suprafață toate secretele trecutului, în timp ce în același timp va aprinde silexul flăcărilor viitorului. Urmareste serialul turcesc Cuvant de onoare Episodul 2 online subtitrat.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 – EP.3 TRADUS HQ

SERVER 2 – EP.3 TRADUS HD

SERVER 3 – EP.3 TRADUS HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of