CUPA MONDIALA: BELGIA vs ANGLIA – LIVE & RELUARE ONLINE

Vezi aici mai jos pe site meciul Croatia vs Anglia in RELUARE, online.

 

PRIMA REPRIZA RELUARE

A DOUA REPRIZA RELUARE

Min 90+3. Final de meci. Belgia – Anglia se termină 2-1, iar belgienii încheie turneul din Rusia cu medaliile de bronz. Este cea mai bună performanță a lor la Cupa Mondială, după ce în 1986 au pierdut finala mică disputată cu Franța și s-au clasat pe locul 4.

Min 82. GOOOL BELGIA! Eden Hazard mărește avantajul echipei sale, după o pasă de la De Bruyne.

Min 80. Ocazie Belgia. Fază superbă creată de belgieni, care lansează un contraatac perfect, finalizat cu voleul lui Meunier, respins la fel de spectaculos de Pickford.

Min 73. Ocazie Anglia. Lingard centrează de pe dreapta, Dyer reia cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă

Min 70. Ocazie Anglia. Același Eric Dier primește o pasă de la Rashford, are o acțiune spectaculoasă, pătrunde cu mingea în careu și îl lobează pe Courtois, dar Toby Alderweireld respinge de pe linia porții. A fost cea mai mare ocazie a meciului.

Min 69. Ocazie Anglia. Eric Dier trage tare spre bara stângă a porţii, dar Courtois e la post.

Min 56. Ocazie Belgia. De Bruyne trimite o pasă filtrantă superbă pe zonă centrală pentru Lukaku, dar portarul Pickford iese la timp și reține din fața atacantului belgian.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45. Final de primă repriză.

Min 35. Ocazie Belgia. De Bruyne execută un corner, Tielemans încearcă să șuteze, dar îi iese un semi-luft, mingea ajunge cu noroc la Alderweireld, care reia spectaculos, pe spate, din voleu. Mingea trece puțin peste transversala lui Pickford.

Min 30. Ocazie Belgia. Hazard șutează tare de la 20 de metri, din poziție centrală, iar John Stones se aruncă în fața mingii.

Min 23. Ocazie Anglia. Sterling pasează, iar Kane trage puțin pe lângă, din poziție centrală.

Min 19. Ocazie Anglia. Loftus-Cheek pătrunde în careu, încearcă să întoarcă mingea, dar Kompany respinge în corner.

Min 5. GOOOL BELGIA! Chadli îi pasează perfect în careu lui Meunier, care marchează din alunecare. Este al șaselea gol al fundașului lui PSG în 30 de selecții pentru naționala Belgiei. Totodată, Belgia a câștigat precedentele trei partide în care Meunier a înscris. Meunier este al zecelea jucător din lotul Belgiei care înscrie la această Cupă Mondială.

Min 1. Începe meciul

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of