BATE LA USA MEA – Sezonul 1 Episodul 12 din 24 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Bate la usa mea” sezonul 1 episodul 12 din data de 24 septembrie 2020 HD.

Eda Yıldız aflându-se în topul clasei sale la universitate a primit o bursă pentru a-și putea continua educația în străinătate, cu toate acestea, atunci când bursa este inversată, întreaga ei viață se întoarce cu susul în jos, este exmatriculata de la universitate și, astfel, rămâne doar cu liceul absolvit.

Loading...

In lunile următoare, ea face tot ce poate în timp ce il caută pe Serkan Bolat, bărbatul responsabil pentru anularea bursei sale, dar fără nici un rezultat.
Ea merge la grădina matusilor ei, pentru a face aranjamente florale. Când într-o zi află că Serkan Bolat este pe cale să tina un discurs, așa că decide să meargă acolo și să se confrunte cu el. Dintr-o dată ajung să fie nevoiți să-și petreacă întreaga zi încătușati unul cu celălalt. Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 12 online subtitrat.

Atitudinea impulsivă a Eda, pe lângă ura pe care o simt unul față de celălalt, nu este suficientă pentru a depăși egalul care pare să ii învingă, astfel începe un joc în care sunt târâți, care va trebui să continue pentru o perioadă lungă de timp.
Din distributie fac parte actorii: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Ismail Ege Sasmaz,Evrim Dogan, Anil Ilter, Cagri Citanak, Elcin Afacan, Melisa Döngel, M. Sitare Akbas, Basak Gümülcinelioglu.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 – EP.12 TRADUS HQ

SERVER 2 – EP.12 TRADUS HD

SERVER 3 – EP.12 TRADUS HD

SERVER 4 – EP.12 TRADUS HD

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of