AZIZ – Sezonul 1 Episodul 21 Tradus in Romana

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Aziz” episodul 21 online subtitrat in romana.

SERVER 1 TRADUS

SERVER 2 TRADUSEPISODUL 21 VA FI TRADUS IN URMATOARELE ZILE, ACEASTA POSTARE ESTE AUTOMATA, VA RUGAM SA REVENITI AICI IN CATEVA ZILE PENTRU A VIZIONA EPISDUL 21 TRADUS IN ROMANA. DE ASEMENEA AICI PE SITE GASITI RESTUL EPISOADELOR ACESTUI SERIAL PRECUM SI ALTE SERIALE TURCESTI NOI.

Drama de epocă, care urmărește familia bogată și bine stabilită Payidar din Antakya în anii 1934, regizata de Recai Karagöz, cu Eda Tezcan ca scenarist. Murat Yıldırım, in rol principal, alături de Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez and Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, și multi altii. Vezi aici serialul turcesc Aziz Episodul 21 online subtitrat.

Aziz Payidar (Murat Yıldırım), fiul familiei Payidar, cel mai mare și singurul producător de covoare din Antakya, duce o viață prosperă și bogată. Soarta lui Aziz se schimbă atunci când îi ucide fiul pe fiul locotenentul Andre, delegatul francez Monsieur Pierre (Fırat Tanış); Este nevoit să lase în urmă pământul natal, singura lui iubire, pe scurt, tot ce are. Vezi aici serialul turcesc Aziz Episodul 21 online subtitrat.

Doi ani mai târziu, când se crede că este mort, întoarcerea lui este neașteptată pentru toată lumea. Nimic nu mai este la fel. Nu numai că Aziz a pierdut tot ce avea, dar Antakya, care acum se află sub ocupație franceză, a devenit mai rău decât înainte de a pleca. Mai mult, prima sa dragoste Dilruba (Damla Sönmez) este logodită cu fiul unchiului său Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan), Adem (Guven Murat Akpınar).

Aziz, care a trebuit să o ia de la capăt, a renăscut din cenușă cu lupta lui pentru viață; Se va afla într-o dilemă emoțională atunci când Efnan (Simay Barlas), o simplă țărancă, va intra pe neașteptate în viața lui, iar după frământările emoționale intense pe care le trăiește, se va regăsi de-a lungul timpului atât pe sine, cât și pe adevărata lui iubire. Vezi aici serialul turcesc Aziz Episodul 21 online subtitrat.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments