VOCEA ROMANIEI – Sezonul 9 Episodul 14 din 6 Decembrie 2019

Vocea României revine cu schimbări în noul sezon! Fanii show-ului de muzică vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase și de voci puternice și povești de viață surprinzătoare, ca și până acum. Trofeul cu numărul 9 de la Vocea se va afla în mâinile altui câștigător. În această seară se dă startul la piese și la noi aventuri muzicale!

Vocea revine în această seară, 6 septembrie, la Pro TV, în căutarea celui mai bun solist și interpret. Surpriza de proporții propusă de producătorii show-ului este în privința noului juriu. Horia Brenciu va face din nou parte din echipă, iar Andra Măruță părăsește scanul celebru, rămânând doar cu locul de la Românii au Talent. Antrenorii sunt gata pentru audițiile pe nevăzute pentru a-și culege vocea specială care le va aduce câștigul.

Loading...

Vinerea aceasta, 6 septembrie, concurenții din prima ediție a sezonului 9 Vocea României îi impresionează pe cei patru antrenori, iar lupta va deveni acerbă în momentul în care toți își doresc aceeași voce în echipa lor.

Cei patru antrenori sunt hotărâți să facă orice pentru a avea cele mai bune voci în echipe. Pavel este mai mult decât pregătit să calmeze emoții prea puternice și să liniștească spiritele din scaunele antrenorilor.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of