VOCEA ROMANIEI – Sezonul 8 Episodul 5 din 28 Septembrie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea vocea romaniei sezonul 8 episodu l din data de 28 septembrie 2018 HD.

Cel de-al optulea sezon al talent show-ului Vocea României va debuta pe 7 septembrie 2018 la Pro TV. În sezonul 8 Loredana Groza si Adrian Despot vor fi înlocuiți de Irina Rimes si Andra, în timp ce Smiley și Tudor Chirilă își păstrează rolurile de antrenori. Premiera noului sezon va avea loc pe 7 septembrie.

Înscrierile pentru cel de-al optulea sezon au început la 1 decembrie 2017, iar preselecțiile au avut loc în primăvara anului 2018. Recent, au început să aibă loc audițiile pe nevăzute, iar decorul platoului de filmare a emisunii s-a schimbat radical față de ultimele sezoane.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au avut câteva schimburi de replici savuroase și au luptat cu toate armele pentru cei pe care și i-au dorit cu ardoare în echipele lor.
“Vocea României” revine vineri, 7 septembrie, la PRO TV, cu sezonul opt a celei mai aprige competiţii muzicale. Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală, luptându-se pentru trofeu şi pentru marele premiu de 100.000 de euro. Iată ce trebuie să ştii despre emisiunea în care doar vocea este cea care contează!

Componenţa juriului “Vocea României” a suferit modificări considerabile. Loredana a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige, nici măcar o dată, premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte a renunţat la acest rol la finalul ediţiei întrucât a dorit să se dedice proiectelor muzicale pe care le desfăşoară alături de formaţie a cărui solist este, Viţa de Vie.

Noii membri ai juriului
În locul Loredanei şi a lui Adrian Despot au sosit două cântăreţe foarte îndrăgite. Andra şi Irina vor fi cele care se vor alătura lui Tudor Chirilă şI lui Andrei Mara, cunoscut sub numele de scenă Smiley. Cele două soliste sunt nerăbătoare să participe le emisiune şi au oferit scurte declaraţii în care au vorbit despre aşteptările pe care le au de la concurenţi, dar şi despre cum doresc să se implice în evoluţia acestora. Andra consideră experienţa oferită de emisiune ca fiind o provocare personală, în timp ce Irina este hotărâtă să aducă un plus de emoţie în prestaţiile concurenţilor. În plus, cântăreaţa din Republica Moldova a mărturisit că va fi exigentă cu cei care vor face parte din echipa sa.

„«Vocea României» e o provocare imensă pentru mine. Muzica e pur și simplu viața mea, e pasiunea mea și, în același timp, profesia mea de 18 ani. Să descopar voci deosebite, să ajut concurenții din echipa mea să evolueze și unul dintre aceștia să câștige marele trofeu reprezintă prioritatea mea în acest show. Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor și să apăs butonul pentru cele mai bune voci din sezonul 8”, a spus Andra.’

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

DACA SUNETUL ESTE DECALAT, DERULATI CATEVA SECUNDE INAINTE PENTRU A-SI REVENII
SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of