VISURI LA CHEIE – Sezonul 6 Episodul 5 din 9 Octombrie 2019

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Visuri La Cheie sezonul 5 episodul 13 din data de 5 Decembrie 2018 HD.

Dragos Bucur s-a întors în postul de prezentator „Visuri la cheie” dupa ce acum un an s-a retras din motive medicale. Emisiunea care redă visurile oamenilor și le reface casele de vis, revine la Pro TV din 11 octombrie și va fi difuzată la ora 20:30.

Noua echipă Visuri la cheie este alcatuita din Alina Vîlcu, Laura Boghiu, Omid Ghannadi, Valentin Ionașcu, acestia fiind arhitecti iar Cristina Joia designer interior.

Loading...

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat şi mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana şi cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar şi pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.

A fost un an în care am descoperit locuri şi lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulţumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine şi le mulţumesc foarte mult colegilor.

Mă întorc cu gânduri bune şi cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a declarat Dragoş Bucur.
Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur a avut o medie de aproape 500.000 de privitori cu vârste între 18 și 49 de ani. Antena 1 a avut poziția a doua cu 185.000, media.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of