ROMANII AU TALENT Sezonul 12 Episodul 8 din 25 Martie 2022

Vezi aici mai jos pe site emisiunea romanii au talent sezonul 12 episodul 8 din data de 25 martie 2022 online.

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3SERVER 4

Pro TV a anunțat când începe sezonul 12 al show-ului “Românii au talent“. Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până la premiera noului sezon, difuzat la începutul lunii februarie.

Emisiunea de talente este una dintre cele mai așteptate de la Pro TV, din grila de primăvară. Anul acesta au aut loc noi schimbări la masa juriului.

După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juraților, doi dintre cei mai apreciați actori i-au înlocuit. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

“Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo.”, a declarat prezentatorul de la “Visuri la cheie”, notează Pro TV.

Sezonul 12 “Românii au talent” va avea premiera vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV. Dragoș Bucur este entuziasmat de faptul că se află la masa juriului în acest sezon.

Filmările pentru noul sezon au avut numeroase momente amuzante. Smiley și Pavel Bartoș rămân în continuare la cârma emisiunii.

Actorul din “Las Fierbinți” a spus, acum câteva luni, că este emisiunea pe care o respectă cel mai mult și pe care o apreciază încă de la primul sezon.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments