PROFU’ – Sezonul 2 Episodul 7 din 25 Martie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul Profu’ sezonul 2 episodul 7 din data de 25 martie 2021 HD.

Toți elevii sunt gata să revină în bănci, profesorii sunt pregătiți pentru noi provocări, iar poveștile de dragoste își fac loc în viața personajelor. Sezonul doi din serialul Profu’ se întoarce la 11 februarie, de la 21:30.

Legătura dintre personajele interpretate de Aida Economu și Andi Vasluianu capătă noi forme, iar relația dintre Ana și Mișu va ajunge la un alt nivel. Vor descoperi unele lucruri, vor avea curaj și vor îndrăzni mai mult.

Aida Economu și Andi Vasluianu ne-au oferit câteva indicii despre ce vom vedea în noul sezon al serialului
„O continuare/concretizare a flirtului dintre Ana și Mișu, ceva școală, câteva crize existențiale adolescentine, un prof mișto și o profă complice. Și mai ales o distribuție aleasă pe sprânceană”, a spus Aida Economu.

„Sunt personaje noi, elevi noi (vor apărea copii foarte buni)… pot să spun că se vor întâmpla niște lucruri foarte frumoase și între profesori. Știți cum e, se întâmplă exact ca într-o familie. Atunci când stai cu cineva, îl cunoști mai bine, ai mai multă răbdare. Se vede asta și la relațiile dintre noi, în sezonul 2”, a spus Andi Vasluianu.

Relații care ne vor lua prin surprindere, conexiuni la care nu ne-am fi așteptat, momente amuzante și situații critice care așteaptă rezolvare, toate în sezonul doi Profu’.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
robertfotbalviatamea Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
robertfotbalviatamea
Guest
robertfotbalviatamea

sa ii iau in pula pe football isti