MASKED SINGER ROMANIA – Sezonul 1 Episodul 4 din 2 Octombrie 2020

Vezi aici mai jos pe site emisiunea masked singer romania sezonul 1 episodul 4 din data de 2 octombrie 2020 HD.

Vineri, 11 septembrie 2020 de la ora 20:30, debutează cel mai secretos show de televiziune: Masked Singer România. 12 celebrități se vor întrece în cea mai așteptată competiție a planetei.

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor.

Prezentatorul emisiunii, Jorge, a fost prezent vineri dimineață în platoul Știrilor PRO TV, unde a oferit câteva detalii în premieră.
În timpul emisiunii, telespectatorii pot fi detectivi pe maskedsinger.protv.ro, unde pot câștiga premii dacă ghicesc vedetele din spatele măștilor.

Regulamentul showului Masked Singer
Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei. Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Prima ediție Masked Singer România
Primele 6 măști vor urca pe scenă astăzi și se vor duela. Vulpoiul se va lupta cu Panda, Unicornul va întâlni Tigrul, iar Extraterestrul va trebui să-i facă față Îngerului. Ce interpretare va intra la inima publicului, dar și ce măști vor fi la un pas să fie demascate, vedem vineri in premiera pe 11 septembrie 2020, de la ora 20:30, în prima ediție Masked Singer România.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 HQ
SERVER 2 HD

SERVER 3 HD

SERVER 4 HD

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of