MA INSOARA MAMA – Sezonul 1 Episodul 4 din 5 Martie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea ma insoara mama sezonul 1 episodul 4 din data de 5 martie 2018 HD.

Ma insoara mama!(Who wants to marry my son) este un format de televiziune care prezinta parcursul a 10 barbati care se afla in cautarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor. Trecuti de adolescenta si inca legati de casa parinteasca, baietii vor incerca sa isi gaseasca sotia ideala, ajutati de cea din cuvantul careia nu ies niciodata: mama lor.

Cu mult tact si empatie, Cove va juca rolul lui Cupidon pentru cei inscrisi in show si va incerca sa le arate drumul spre o viata implinita. Cea mai norocoasa mama va avea sansa sa-si vada fiul in fata altarului, la bratul nurorii perfecte.

10 baieti vor fi inscrisi de mamele lor pentru a participa la show-ul Ma insoara mama!. Fiecare va alege cinci fete care se vor potrivi criteriilor personale de selectie, doua dintre ele urmand sa fie refuzate de viitoarea soacra. Cele trei fete ramase vor petrece cateva zile doar cu mama baiatului, iar in urma probelor la care acestea vor fi supuse si bazandu-se pe parerea formata de mama, viitorul ginere o va elimina pe una dintre ele. Doua finaliste vor intra in lupta apriga pentru inima lui, insa doar una va avea sanse mari sa ajunga in fata altarului.

SERVER 1

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of