GOSPODAR FARA PERECHE – Sezonul 3 Episodul 12 din 6 Mai 2020 – FINALA

Geanina Ilieș a colindat țara în lung și în lat și a ales opt bărbați dornici să își găsească perechea. Prezentatoarea emisiunii îi va ajuta pe cei care s-au înscris în show, să întâlnească fetele potrivite pentru ei și le va fi mereu alături cu un sfat pentru construirea relațiilor.

Joi, de la 21:30, vedem prima întâlnire emoționantă dintre gospodari și fetele care s-au înscris pentru ei. Suspansul este mare, iar băieții sunt din ce în ce mai aproape de fericirea lor. Geanina Ilieș este pregătită să le facă cunoștință cu fetele și să-i îndrume să-și găsească sufletele pereche.

Loading...

Înainte să-i cunoască pe băieți, fetele petrec timp împreună și… vor ieși scântei: „Bă, ce rea e!, „Eu sunt cea mai bună alegere pentru el” sunt doar câteva dintre micile răutăți pe care și le vor spune fetele. Dacă la televizor a convins-o un gospodar pentru care s-a și înscris la emisiune, una dintre fete se va îndrăgosti de… altul! Chiar atunci când toți gospodarii își vor cunoaște fetele care se luptă pentru inimile lor, una dintre ele e deja cu gândul la alt bărbat: „Am văzut alt gospodar care mi-a pus capac”.

Reality show-ul Gospodar fără pereche revine joi, 20 februarie, numai la PRO TV. Noul sezon este plin de aventură, presărat cu iubire, lacrimi, fericire și multe situații limită. Citeşte întreaga ştire: Gospodar fără pereche începe pe 20 februarie, la PRO TV. Cine sunt cei care vor să își găsească jumătatea

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of