FERMA VEDETELOR – Sezonul 4 Episodul 3 din 31 Ianuarie 2019

 

Vezi mai jos aici pe site emisiunea “Ferma” sezonul 4 episodul 3 din 31 ianuarie 2019.

Emisiunea cunoscuta sub denumirea Ferma vedetelor revine la PRO TV in 2019, insa noul sezon aduce schimbari picante. Programul se va numi „Ferma” si va avea concurenti din medii sociale diferite (noua femei si noua barbati), cu varii profesii si personalitati puternice, gata sa isi testeze limitele. Inca o noutate este si faptul ca emisiunea nu va mai fi prezentata de Monica Barladeanu, ci va avea doi prezentatori.

Cei 18 concurenti vor fi dusi intr-o zona izolata din muntii Romaniei pe durata celui mai aspru anotimp – iarna. Motivati de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, concurentii trebuie sa lupte cu propriul curaj, sa supravietuiasca provocarilor si conditiilor extreme. Sunt ei pregatiti oare pentru ceea ce ii asteapta?

Loading...

Despre noul sezon Ferma: informatii din culise
Cuvintele cheie ale noului sezon sunt: probe fizice extrem de intense, surprize la tot pasul, provocari care mai de care, lacrimi, frustrari si rasete.

Acest sezon va intensifica experienta concurentilor si a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense si al provocarilor cu care se vor confrunta. Lacrimi, rasete si tot felul de greutati ii vor surprinde pentru cei care au curajul sa aspire la premiu.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregatit intorsaturi de situatie fara precedent in format, sustinute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Nu te mai tinem in suspans, ci iti marturisim ca stim cine sunt noii prezentatori ai emisiunii Ferma: Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
picu Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
picu
Guest
picu

cand apare ep 4?