FERMA VEDETELOR – Sezonul 5 Episodul 11 din 30 Septembrie 2020

Vezi mai jos aici pe site emisiunea “Ferma Vedeteor – Oraseni vs Sateni” sezonul 5 episodul 11 din 30 septembrie 2020.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Orășeni vs Săteni, care va avea loc astazi, 8 septembrie 2020. Mihaela avea să dezvăluie detalii picante din culisele celui mai nou realityshow.

Este un proiect anormal. Am hotărât să punem față în față două categorii de oameni foarte diferite: orășeni vs. săteni. Sunt foarte multe contradicții între cele două lumi”, a spus Mihaela Rădulescu. „Tot așa fraieră sunt. Ca să înțelegi un proiect, trebuie să trăiești în el. Eu m-am mutat aici la rulotă, am învățat cumva să îmi dozez un pic trăirile”, a continuat Mihaela Rădulescu

Filmările nu au fost obișnuite, pentru că au fost făcute în condiţii de pandemie de coronavirus. „Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic. M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am makeup artist, hair stylist, tocmai din această cauza”, a detaliat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a vorbit și despre sărutul pasional, care s-a văzut în reclama de la TV: „Ce să vă spun. Cu cine se sărută Viviana și ce face acolo? Viviana vrea să se aranjeze mereu, nu vine nemachiată la vaci, nu pot să o conving să stea nemachiată. Cât despre sărut o să vedeți tot în emisiune”, a spus Mihaela la Vorbește Lumea.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1 HQ
SERVER 2 HD

SERVER 3 HD

SERVER 4 HD

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of