UN CELIBATAR INVINS – Sezonul 1 Episodul 49-50 din 26 Februarie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican Un Celibatar Invins sezonul 1 episodul 49 si epidoul 50 din data de 26 februarie 2020 HD.

Loading...

 

Conform rezumatului, UN CELIBATAR INVINS este o telenovela produsă de Juan Osorio, cel care a lucrat și la telenovela „Familia soțului meu’, difuzată anul trecut de Pro 2.
Telenovela UN CELIBATAR INVINS a debutat pe micile ecrane din Mexic la sfârșitul lunii octombrie 2019 și îi are în rolurile principale pe Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’).

Comedia romantică UN CELIBATAR INVINS redă povestea lui Nicolas Contreras (Gabriel Soto), care își crește singur fiicele și dintr-o întâmplare o va cunoaște pe Victoria Robles (Vanessa Guzman).

Nicolas si Victoria trăiesc în lumi opuse însă o întorsătură radicală îi vor face să aprindă scânteia unei iubiri sincere care va schimba totul.
Persoanejele negative ale telenovelei UN CELIBATAR INVINS sunt Irina Baeva, actuala parteneră a lui Gabriel Soto și Pablo Montero („Que bonito amor’).
Din distribuția telenovelei UN CELIBATAR INVINS fac parte actori cunoscuti si iubiti precum: Laura Flores („Cine-i cine?’), Mayrin Villanueva („Mă declar vinovată’) sau René Strickler („Maricruz’).

Asadar incepând din 2 februarie, de la ora 19.00, nu ratati la Pro 3 ultimele episoade din cea mai nouă producție Televisa, „Un celibatar învins” („Soltero con hijas”), cu Gabriel Soto și Vanessa Guzman („Alborada’) în rolurile principale.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of