TOTUL PENTRU IUBIRE – Sezonul 1 Episodul 61-62 din 6 Decembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican Totul pentru iubire sezonul 1 episodul 61 si episodul 62 din data de 6 decembrie 2021 HD.

Pro 2 va difuza in premiera in Romania telenovela Totul pentru iubire (Quererlo todo – 2020). Aceasta este o telenovela mexicana produsa de Ignacio Sada pentru Televisa si reprezinta o adaptare a telenovelei argentiniene Herencia de amor care a ajuns intre 2009 – 2010 la 272 de episoade. In Mexic a avut premiera pe Las Estrellas.

Actiunea se desfasoara in pitorescul oras El Rosario, Sonora, unde intre membri familiei Montes apar dispute privind dreptul de proprietate si mostenirea primita. Inainte de a muri, Patricio Montes ii lasa persoanei in care are incredere, Delia Santos, toata averea sa si sarcina de a reuni familia.

Dupa moartea acestuia, intre membri familiei se naste un razboi pentru mostenire, care va scoate la iveala tradari si intrigi. In familia Montes intra si Valeria Fernandez, o tanara frumoasa care practica modelling, ea va fi implicata in acest razboi avand in vedere ca este logodnica lui Leonel Montes (fiul lui Patricio Montes), acesta fiind foarte interesat de a obtine ce consindera ca i se cuvine din mostenire.

Valeria il intalneste pe Mateo Santos, fiul Deliei, iar acesta va ajunge sa aiba sentimente puternice pentru Valeria. Ea va trebui sa invete sa isi urmeze inima pentru a avea o sansa la dragoste.

Premiera telenovelei Totul pentru iubire va avea loc pe Pro 2 din 4 noiembrie 2021, de la ora 18:00, iar din 8 noiembrie vor fi difuzate cate doua episoade. Totul pentru iubire va inlocui telenovela mexicana din 2021, Nu te-am uitat.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERIALUL VA FI TRANSMIS AICI DUPA 20;30 SAU CEL TARZIU MAINE DIMINEATA

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments