RAMAI LANGA MINE – Sezonul 1 Episodul 54 din 13 Septembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Ramai langa mine” episodul 54 din data de 13 septembrie 2021 HD.

Începând de joi, 22 iulie, postul de televiziune Pro 2 va difuza în premieră absolută comedia romantică de mare succes “Rămâi lângă mine” (Her yerde sen).
Serialul va fi difuzat în fiecare seară de la ora 21:00.

Serialul spune povestea lui Demir Erendil (Furkan Andic) şi a lui Selin Sever (Aybuke Pusat), doi tineri încăpăţânaţi și ambiţioşi care printr-o împrejurare neaşteptată, sunt nevoiţi să împartă aceeaşi casă şi să lucreze împreună.
În ciuda diferenţelor de caracter dintre ei, Demir și Selin se îndrăgostesc iremediabil unul de celălalt.

Protagoniştii Furkan Andic și Aybuke Pusat au câştigat titlul “Cel mai bun cuplu dintr-un serial” la gala premiilor Altin Kelebek din Istanbul.
Protagoniștii noii povești de dragoste sunt doi actori pe care telespectatorii români îi cunosc deja, din alte seriale difuzate la noi. Pe Furkan Andıç (31 de ani), interpretul rolul principal masculin, l-am văzut în serialele „Meryem’ și „Surorile’, cât despre protagonista poveștii, Aybüke Pusat (27 de ani), ea a mai apărut în roluri mai mici în serialele „Bahar: Viață furată’ și „Yaman’.

Demir (Furkan Andıç) este un arhitect strălucit, un bărbat tânăr și de succes, care se întoarce acasă, la Istanbul, după ani de studii în Japonia. Tânărul refuză să lucreze pentru firme mari și, deși cei din jur îl avertizează că nu a făcut cine știe ce afacere, cumpără o companie mică, aflată în prag de faliment, pe care intenționează să o readucă pe linia de plutire într-un an. În același timp, cumpără casa copilăriei sale, de dragul amintirilor sale.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments