PECETEA IUBIRII – Sezonul 1 Episodul 189-190 din 4 Noiembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul indian “Pecetea Iubirii” episodul 189 si episodul 190 din data de 4 Noiembrie 2021 HD.

Viplav Tripathi, nepotul fără griji al lui Dashrath Tripathi, se întâlnește cu Dhaani, o tânără văduvă de pe malul râului Ganges, în orașul sfânt Banaras. Dhaani locuiește cu mama ei într-un refugiu pentru văduve (aashram). Viplav, absolvent de drept, intenționează să meargă în SUA pentru studii suplimentare. Ei încep la un început rău, iar Viplav se răzbună de la Dhaani pentru că nu l-a respectat, dar în curând își dă seama de greșeala lui. Viplav continuă să facă farse pe Dhaani, dar în cele din urmă își cere scuze cu adevărat.

Dashrath îl trimite pe Viplav la Delhi și încearcă să elibereze aashram. Viplav ajunge exact la timp pentru a lupta cu procesul judiciar în numele văduvelor. Părinții lui Viplav încearcă să-l logodească cu prietenul său din copilărie, Tanya, dar Viplav anulează logodna. Când îl salvează pe Dhaani de la înec, fratele său vitreg, Tripurari, face fotografii pentru a defăima Dhaani. Un Viplav înfuriat decide să trăiască cu văduvele până când problemele lor vor fi rezolvate.

Dhaani și Viplav devin prieteni. După ce a ajutat văduvele, Viplav se întoarce acasă. Părinții VIplav creează din nou neînțelegeri care îi determină pe Dhaani și Viplav să-și rupă prietenia. Dhaani este obligat să se logodească cu Tripurari, dar Viplav își oprește nunta în timp după ce a descoperit că Tripurari rămăsese însărcinată cu o altă văduvă, Suvarna.

Mama lui Viplav, Kanak, angajează Tripurari pentru a-l ucide pe Dhaani, dar Viplav o salvează. Cu toate acestea, este rănit și Dhaani și el se refugiază în cabana unei femei care se preface că este un cuplu căsătorit. Ei petrec câteva zile împreună, timp în care Viplav se îndrăgostește de ea. Tripurari îi ajunge din urmă și când sunt aduși la Banaras, Viplav își declară dragostea pentru Dhaani și anunță că se va căsători cu ea. Un Dhaani confuz respinge propunerea lui, dar când se preface că pleacă în SUA, ea își dă seama de sentimentele ei pentru el și acceptă fericit.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments