PAZESTE-MA DE MINE – Sezonul 1 Episodul 15 din 22 Noiembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Pazeste-ma de mine” episodul 1 din data de 22 noiembrie 2021 HD.

Pro 2 a anuntat difuzarea celui mai nou serial turcesc din grila de programe, Pazeste-ma de mine! (Marasli – 2021) va incepe in luna noiembrie. Serialul de drama Pazeste-ma de mine! este produs de TIMS & B Productions iar in Turcia a fost difuzat de ATV.

Marasli este un soldat aflat in rezerva care devine proprietarul unei librarii. Viata lui este schimbata complet atunci cand fiica sa este impuscata. Intr-o zi, o femeie pe nume Mahur intra in magazinul sau iar in aceeasi zi ea este implicata intr-un incident al mafiei. Marasli ii salveaza viata iar din acel moment, destinele lor devin legate.

Marasli este un fost ofiter al fortelor speciale ce lucreaza in secret cu Organizatia Nationala de Inteligenta. El este fostul sot al lui Hilal si tatal lui Zeliş. El a salvat-o pe Mahur Türel si pe membri familiei sale de mai multe ori, ajungand sa se indragosteasca de aceasta.
Mahur este fiica omului de afaceri Aziz Türel. Ea a studiat fotografia.

Rolurile principale sunt interpretate de Burak Deniz (Bizim Hikaye – 2017, Ask Laftan Anlamaz – 2016) si Alina Boz (Love 101 – 2020). In serial vom vedea si alti actori precum Serhat Mustafa Kiliç (Winter Sleep – 2014, Söz – 2017), Saygin Soysal (Esarfa rosie – 2011), Türkü Su Demirel, Rojda Demirer (La rascruce – 2018), Melis Isiten (Vatanim Sensin – 2016) si altii.

Pro 2 va difuza serialul Pazeste-ma de mine! de luni, 8 noiembrie 2021, de la ora 22:00.
Pe IMDb a obtinut nota 7.8 din aproximativ 2.400 de recenzii.

In Turcia au fost difuzate 26 de episoade insa probabil Pro 2 va difuza un numar mai mare de episoade din cauza reclamelor (episoadele originale vor fi impartite).

Acest serial nu a fost reinnoit cu sezonul 2 de catre ATV, a fost anulat din cauza ratingului slab din Turcia. Asadar, primul sezon va fi singurul pe care il vom vedea.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments