PANA LA ULTIMA PICATURA – Sezonul 1 Episodul 58 din 26 Iulie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican Pana la ultima picatura, iubirea sezonul 1 episodul 58 din data de 26 iulie 2021 HD.

Ambele titluri, „Până la ultima picătură’ și „Imperiul minciunilor’, primul cu Ana Belena și Lambda Garcia în rolurile principale, a doua cu Angelique Boyer și Andres Palacios protagoniști, vor fi difuzate în premieră pe micile ecrane românești.

Amatorii de telenovele noi vor fi răsfățați de Pro 2. Două producții de gen vor fi difuzate în curând de post în premieră pe micile ecrane românești: este vorba de „Până la ultima picătură’, în original „Sangre de mi tierra’, care va începe duminică, 30 mai, la ora 18.00, și de „Imperiul minciunilor’, în original „Imperio de mentiras’, care intră de marți, 1 iunie, de la ora 19.00.

Cele două telenovele noi înlocuiesc în grilă serialele „La ușa ta, iubirea’, respectiv „La Dona – povestea continuă’.

„Până la ultima picătură’
Lansată în 2017 de Telemundo, telenovela „Până la ultima picătură’ se numește în original „Sangre de mi tierra’ și urmărește destinele a două familii din nordul Californiei, ambele implicate în creșterea viței de vie (filmările au avut loc în podgoriile din Napa, zonă celebră în toată lumea pentru producția viticolă).

În poveste, și familia Castañeda, și familia Montiel au podgorii și sunt unite nu doar de un trecut comun în care s-au ajutat reciproc să prospere, dar mai ales de pasiunea pentru ceea ce fac. Din păcate, atunci când fiul cel mare al familiei Castañeda moare într-un accident în care e implicat și un Montiel, relațiile bune se transformă într-un adevărat război, în care orgoliile, dorința de răzbunare și secretele sunt la ordinea zilei. Însă o poveste de dragoste interzisă este mai puternică decât ura, iar destinele celor două familii vor fi legate pentru totdeauna.

Serialul „Până la ultima picătură’, cu o mulțime de fețe noi în distribuție la momentul premierei – rolurile principale sunt interpretate de Ana Belena, Lambda Garcia, Santiago Ramundo, Antonio de la Vega și Carolina Gomez – nu s-a bucurat însă de prea mare succes la Telemundo, motiv pentru care nu a avut decât 59 de episoade originale.

SERVER 1
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of