O NOUA SANSA – Sezonul 1 Episodul 30-31 din 27 Octombrie 2020

Vezi aici mai jos pe site telenovela “O Noua Sansa” episodul 30 si episodul 31 din data de 27 octombrie 2020 HD.

„O nouă șansă’ va avea premiera la Pro 2 pe 12 octombrie la 20.00 (urmând ca a doua zi, pe 13 octombrie, să putem vedea primele 2 episoade, de la 19.00 la 21.00) și are în distribuție nume sonore precum: Cesar Evora, Erika Buenfil, Jorge Salinas, iar în rolurile principale îi vom vedea pe Jose Ron și pe Eva Cedeno, pe care am mai urmărit-o în primul sezon al telenovelei „Legea iubirii’ („Por amar sin ley’).

Filmările au început pe 28 octombrie 2019 și au fost întrerupte în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, distribuția a revenit pe platourile de filmare pentru a înregistra ultimele episoade pe 25 mai, devenind prima producție Televisa care a reluat filmările după perioada de carantină.

Loading...

Telenovela redă povestea lui Nicolas (Leonardo Herrera), un copil în vârstă de 6 ani, diagnosticat cu leucemie și care va avea nevoie urgentă de un transplant de măduvă. Elena (Eva Cedeno) și Ernesto (Jorge Salinas) sunt părinții adoptivi ai copilului și, după ce primesc îngrijorați această veste, vor afla că niciunul nu este compatibil pentru a putea fi donator. Puși în fața acestei situații, cei doi vor încerca să afle dacă tatăl biologic al copilului este în viață și vor ajunge să-l cunoască pe Pedro (Jose Ron), un om simplu, de meserie mecanic care muncește într-un cartier umil. La început, Pedro nu crede că este tatăl lui Nico, având în vedere că fosta lui iubită, acum moartă, nu i-a dezvăluit niciodată că ar fi fost însărcinată. După aflarea adevărului se va forma o legătură specială între el, copil și mama adoptivă a acestuia.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of