MAMA CAMPIONULUI – Sezonul 1 Episodul 17 din 29 Ianuarie 2019

Cât de departe poate ajunge dragostea unei mame pentru copiii săi? PRO 2 aduce pe micile ecrane o interesantă poveste despre lupta și sacrifiul unei mame pentru familia sa, o producție a anului 2018 marca Televisa. Telenovela „Mama campionului’ („La jefa del campeon’) redă o poveste interesantă despre ambiție, sacrificiu și iubire, din 13 ianuarie începând cu ora 18:00, numai la PRO 2!

Pentru Tita Menchaca, una dintre cele mai fericite zile din viața sa a fost atunci când a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Waldo. Mama a doi copii, Reinaldo și Fabi, Tita a fost părăsită de soț cu ceva timp în urmă și a decis să își ia viața în frâu pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visurile.

Loading...

Înfruntând o viață plină de lipsuri și greutăți, Tita speră ca într-o bună zi, băiatul ei cel mare, Reinaldo, să devină un fotbalist de succes. Deși lucrează că o simplă vânzătoare ambulantă, Tita și-a sprijinit întotdeauna cei doi copii, deși Waldo a părăsit-o pe vremea când aceștia erau doar niște bebeluși.

Din 13 ianuarie, PRO 2 aduce în casele dumneavoastră o poveste fascinantă despre lupta unei mame care ar face orice pentru a-și vedea copiii realizați.

Mama Campionului, 13 ianuarie, începând cu ora 18:00, la PRO 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

ACEST EPISOD NU A PUTUT FI PRELUAT, NE PARE RAU! DAR PUTETI UARMARI EPISODUL 18.Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TvPeNETAlina Marin Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Alina Marin
Guest
Alina Marin

Cand puneti filmul?