MAINE E O NOUA ZI – Sezonul 1 Episodul 56 din 15 Mai 2019

Vezi mai jos aici pe site noul serial mexican “Maine e o noua zi” sezonul 1 episodul 56 din 15 mai 2019.

O nouă telenovelă produsă de compania mexicană Televisa va avea premiera la Pro 2 pe 21 martie, de la ora 19.00, „Mâine e o nouă zi’ („Y mañana será otro día… mejor’). Telenovela, difuzată în Mexic anul trecut, spune povestea Monicăi (Angélica Vale), o secretară de 40 de ani, care este îndrăgostită în secret de şeful ei, Camilo (Diego Olivera). Diana (Alejandra Barros), soţia lui Camilo, aflând că are cancer mamar, îi cere Monicăi să-i cucerească bărbatul. Diana se teme că va muri şi că soţul ei va rămâne trist şi singur alături de cei 4 copii pe care îi au împreună şi care au diferite probleme specifice vârstei lor. Serialul este un remake după telenovela chiliană Cuenta conmigo (2009), cu Carolina Arregui în rolul principal.

Loading...


Din distribuţia producţiei „Mâine e o nouă zi’ mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi precum Ana Layevska şi Fabián Robles. Telenovela intră la Pro 2 în locul serialului „Mama campionului’ („La jefa del campeon’), care se termină pe 20 martie.

Actriţa mexicană Angélica Vale este cunoscută din seriale precum „Perla, cărările iubirii’, „Amigas y rivales’ sau „Lazos de amor’, în timp ce Diego Olivera a fost văzut în „Pe tărâmul dorinţei’, „Inima te minte’ şi „Până la capătul lumii’.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Loading...

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of