LEGEA IUBIRII – Sezonul 2 Episodul 67 din 8 Noiembrie 2019

Pro 2 aduce pe micile ecrane al doilea sezon al telenovelei „Legea iubirii’, primul sezon fiind difuzat în urmă cu un an de același post. Acesta va fi transmisă din 3 septembrie, în intervalul orar 18.00-19.00 în locul producției „Te voi găsi, te voi iubi’.

Loading...

Noi cazuri și provocări ajung în mâinile avocaților de la Vega și asociații, care vor căuta în sezonul 2 al producției să facă dreptate pentru persoanele care și-au pierdut viața din cauza politicienilor corupți și a mafioților. Viața le este pusă în pericol în fiecare zi din cauza cercetărilor pe care le fac, însă nu se vor da bătuți, acestora alăturându-se un nou avocat penalist, Sofia Alcocer (Kimberly dos Ramos). Alături de distribuția pe care deja o cunoaștem formată de Ana Brenda Contreras, David Zepeda și Julian Gil printre alții, vom avea și apariții episodice precum cele ale actrițelor Erika Buenfil și Marlene Favela.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
matrescu lucretiaDaiana Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Daiana
Guest
Daiana

Doar jumătate de ora are episodul ?de ce ?

matrescu lucretia
Guest
matrescu lucretia

De ce este trunchiat acest episod..tocmai cand era un proces interesant,s-a oprit la minuul 30 cand ep ar avea 45 minute..si nu este prima data insa acum era foarte important ce trebuia sa se intample.Va rog sa dati integral ep care a fost la tv…Sunteti singurul site care dati acest serial.Multumesc.