LEGEA IUBIRII – Sezonul 1 Episodul 75-76 din 21 August 2018

Vezi aici mai jos pe site serialul mexican “Legea iubirii” din data de 21 august 2018 HD.

Ana Brenda Contreras, Julian Gil și David Zepeda revin pe micile ecrane din România cu cea mai nouă producție mexicană de success, „Legea iubirii” („Por amar sin ley”).

Telenovela va avea marea premieră pe postul de televiziune PRO 2, din 15 iulie, începând cu ora 19.00.

„Legea iubirii” a avut premiera în Mexic pe data de 12 februarie 2018 și s-a încheiat pe 19 iunie 2018. Datorită succesului dar și a cererii publicului Mexican, producătorul telenovelei, Jose Alberto Castro, a decis să facă și al doilea sezon care potrivit presei mexicane va avea premiera anul viitor, având în vedere programul încărcat al actorilor care fac parte din distribuție. Partenerii Anei Breco din noul ei proiect sunt Julián Gil şi David Zepeda, iar din distribuţie mai fac parte și Geraldine Bazán, José María Torre, Manuel Balbi, Altair Jarabo şi Sergio Basañez.

Telenovela „Por amar sin ley” este remake-ul serialului columbian din 2016, „La ley del corazón”. Scenariul prezintă întâmplarile prin care trec, acasă şi la serviciu, câţiva avocaţi dintr-o prestigioasă firmă de avocatură.

Pe Ana Brenda (33 de ani) aţi văzut-o pe micile noastre ecrane în „Maricruz”, „Teresa”, „Suflet vândut” şi, pentru o scurtă perioadă, în „Dragoste şi ură” (telenovela în care l-a avut ca partener pe iubitul ei, Iván Sánchez).

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of