LA USA TA IUBIREA – Sezonul 1 Episodul 87 din 9 Mai 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican La usa ta, iubirea sezonul 1 episodul 87 din data de 9 mai 2021 HD.

Pro 2 aduce in Romania o noua telenovela mexicana de succes realizata de Televisa. La usa ta, iubirea (Amor de Barrio / Love from the hood – 2015) va fi difuzata in locul telenovelei Pe taramul dorintei.

La usa ta iubirea este produsa de Televisa in anul 2015 si este facuta dupa alte 2 telenovele de succes: Paloma (1975) si Muchacha del barrio (1979). Telenovela La usa ta, iubirea revine la adevarata poveste de dragoste, la povestile clasice de dragoste ale telenovelelor. In aceasta productie vom avea toate ingredientele unei telenovele de succes adica: o poveste de dragoste, prietenie, sprijnul dintre apropiati la bine si la rau intr-un cartier cu oameni obisnuiti care lupta sa duca o viata decenta, dar vom vedea si viata de lux a oamenilor bogati.

Aceasta telenovela prezinta povestea de dragoste dintre cuplurile Paloma si Daniel, Laura si Raul si felul cum trec protagonistii prin diferite situatii pentru a ramane impreuna chiar daca ei provin din diferite clase sociale.
Din distributia acestei telenovele fac parte actorii: Mane de la Para (Daniel), Renata Notni (Paloma), Pedro Moreno (Raul), Alejandra Garcia ( Laura) si altii.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERIALUL VA FI TRANSMIS AICI DUPA 20;30 SAU CEL TARZIU MAINE DIMINEATAPentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of