JOCUL CU FOCUL – Sezonul 1 Episodul 333-334-335-336 din 27 Mai 2022

Vezi aici mai jos pe site serialul indian “Jocul cu focul” episodul 333, episodul 334, episodul 335 si episodul 336 din data de 27 Mai 2022 HD.

SERVER 1De sâmbătă, 19 februarie, fanii serialelor indiene vor putea viziona zilnic, de la ora 16.00, la Pro 2 producția „Jocul cu focul”, povestea unui triunghi amoros, concept supertestat la Bollywood, cu mare succes la public.

Noul serial indian de la Pro 2, „Jocul cu focul”/ „Agnifera” în original, reia, de-a lungul a 482 de episoade, o temă predilectă a producțiilor bollywoodiene, care s-a dovedit infailibilă în a seduce amatorii genului: triunghiul amoros.

„Jocul cu focul” spune povestea tânărului absolvent de MBA Anurag Singh (Ankit Gera), dorit de soț de două femei. Anuragh revine de la Londra în orașul natal, unde familia îi aranjează căsătoria cu inocenta Shrishti (Simran Kaur), studentă la Drept, dar mama lui îl vrea căsătorit cu bogata și răsfățata Ragini (Yukti Kapoor). Chiar dacă el decide să se însoare cu tânăra studentă, în ziua nunții se întâmplă un eveniment neprevăzut, care le schimbă tuturor destinul. La un moment dat, acțiunea suferă un salt în timp de 20 de ani, urmărind destinele celor două fiice ale protagoniștilor.

„Povestea este neobișnuită, diferită de ceea ce am văzut la televizor până acum. este o dramă de familie inedită, în care îl interpretez pe Anuragh, un bărbat este extrem de răsfățat de familia lui. Este încăpățânat din fire și obișnuit să procedeze cum dorește el în majoritatea situațiilor. Serialul urmărește încercarea lui de a alege mireasa potrivită, de dragul familiei sale”, a declarat protagonistul Ankit Gera pentru India.com.

Fata rea, Ragini, este interpretată de actrița Yukti Kapoor, care își caracterizează personajul asfel: „Ragini este un fată care are propriul mod de a ieși din situații și, de cele mai multe ori, arma ei are ultimul cuvânt. Este aspră și dură din fire, dar are propriile ei ciudățenii, care o fac adorabilă”.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments