INTRE TINE SI RAU – Sezonul 1 Episodul 66 din 18 Mai 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Intre Tine Si Rau” episodul 66 din data de 18 mai 2020 HD.

Serialul debutează cu discursul lui Kuzgun Akça, un bărbat ce caută să se răzbune pe cei care i-au distrus familia în urmă cu 20 de ani. Povestea serialului ne poartă în trecut, unde descoperim că Yusuf şi Rifat, doi poliţişti şi foarte buni prieteni, trebuie să prindă capul unei benzi de traficanţi de droguri, Seref.

În timpul acestei misiuni are loc un schimb de arme între poliţişti şi infractori, scenă filmată de către un poliţist, ce ulterior va fi ucis. Seref este capturat de către cei doi ofiţeri de poliţie, însă bărbatul nu are de gând să rămână prea mult prin închisoare

Filmarea poliţistului ucis este păstrată de către Yusuf, însă Sefer îi cere să o distrugă pentru a putea ieşi din închisoare. În schimbul acestui lucru, Seref îi va oferi o sumă foarte mare de bani, însă Yusuf, fiind un om corect, nici nu vrea să audă. A doua zi, Yusuf este arestat pentru uciderea unui coleg de breaslă (poliţistul ce realizaze filmarea), dar şi pentru instigare la trafic de droguri, deoarece poliţia găsise un pachet cu substanţe interzise în casa lui. Toate acuzaţiile au fost false, fiind puse la cale de oamenii lui Sefer, pentru a-l pedepsi pentru necooperare.

Continuarea o puteti urmarii pe Pro 2 incepand din 14 martie 2020 de la ora 21;00 si in reluare aici pe TvPeNET.Org!

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of