INIMA NU CERE VOIE – Sezonul 1 Episodul 3-4 din 15 Octombrie 2018

PRO 2 aduce în casele dumneavoastră o pasionantă poveste de dragoste a două cupluri, victimele unor destine mult prea grele. Raquel nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian, soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină.

Una din cele mai noi producții ale companiei Televisa, „Inima nu cere voie” („Caer en tentacion”), vine în premieră pe postul de televiziune PRO 2, începând din 14 octombrie, de la ora 19.00

Telenovela îi are ca protagoniști pe actorii Silvia Navarro („Inima mea e a ta”), Gabriel Soto („Vin iubiri neașteptate”), Adriana Louvier („Intrigi în paradis”) și Carlos Ferro („Regina inimilor”) și redă o pasionantă poveste de dragoste a două cupluri, victimele unor destine mult prea grele. Raquel (interpretată de Silvia Navarro) nu și-a imaginat niciodată că un singur apel de urgență o va ajuta să descopere faptul că Damian (Gabriel Soto), soțul acesteia, a intrat în comă în urma unui accident de mașină.

În urma apelului, Raquel este informată de poliție că alături de soțul său în masină se afla și o femeie, însă corpul acesteia dispăruse. Santiago (Carlos Ferro), un prieten al familiei, vine în ajutorul ei și descoperă un lucru terifiant, acea femeie nu era o necunoscută, era vorba de Carolina (Adriana Louvier), soția sa, actuala amantă a lui Damian.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

EPISODUL 3
EPISODUL 4 PARTEA 1

EPISODUL 4 PARTEA 2/2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of