IN SFARSIT EXISTA PARADIS – Sezonul 1 Episodul 42-43 din 18 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site telenovela “In Sfarsit Exista Paradis” sezonul 4 al telenovelei si fara sani exista paradis episodul 42 si episodul 43 din data de 4 septembrie 2020 HD.

Din 28 august grila postului va suferi modificări. Ultimul episod al telenovelei „Dragoste de gardă„ va fi difuzat începând de la ora 19.00, urmând ca de la această dată să fie transmisă în intervalul orar 20.00-21.00 noua producție Telemundo, care îi are în rolurile principale pe Catherine Siachoque, Carmen Villalobos și Fabian Rios. Din 29 august narco-novela „În sfârșit, există Paradis’ va fi difuzată în intervalul orar 19.00-21.00, câte 2 episoade pe zi.

Acest ultim sezon va avea 90 de episoade și va însemna și noi începuturi în cadrul poveștii care a fost lider de audiență în țara natală, Mexic.


Serialul va continua sezonul 3 și o va prezenta pe Cătălina Santana, care lucrează ajunge să lucreze cot la cot cu „La Diabla’, care intră în DEA infiltrată cu o nouă identitate și cu scopul de a o distruge încet pentru a pune capăt rivalității care a dat naștere acestei istorii acum mai bine de zece ani. În același timp, Cătălina va trebui să lupte împotriva lumii traficului de droguri și a unui nou cartel, care amenință că va inunda țara cu un nou drog sintetic, declanșând un război între bine și rău, care va pune lumea Catalinei la încercare.

Sezonul 4 va avea parte de aceeași distribuție, și, chiar dacă va purta un nou nume, potrivit anunțului făcut de Telemundo personajul interpretat de Carmen Villalobos, Catalina Santanta, va avea o nouă misiune ce o va obliga să întrunte toți răufăcătorii care amenință că o vor distruge pe ea și familia ei.

O altă schimbare este înlocuirea actriței care i-a dat viață unuia din personajele cheie ale seriei, Jessica Beltran supra numittă și La Diabla (Majida Issa), care a decis să plece din cadrul proiectului argumentând pentru People en Espanol

La Diabla va avea un nou chip și va fi interpretată de actrița de origine columbiană Kimberly Reyes care este foarte entuziasmată de această nouă provocare, dar care este conștientă de greutatea și importanța personajului în cadrul telenovelei

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

NE PARE RAU DAR ACESTE EPISOADE NU AU PUTUT FI PRELUATE……Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of