IN RITMUL VIETII – Sezonul 1 Episodul 56 din 27 Ianuarie 2019

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “In ritmul vietii” episodul 56 din data de 27 ianuarie 2019 HD.

La Pro 2, pe 3 decembrie, de la ora 21.00, are premiera un nou serial turcesc, „În ritmul vieţii’ („Kalp Atışı’). Producţia a fost difuzată în tara de origine între 30 iunie 2017 – 28 ianuarie 2018 şi are 28 de episoade.

În centrul poveştii se află Eylul (Öykü Karayel, „Dragoste de contrabandă’, „Kösem’), o elevă rebelă care se îndrăgosteşte de profesorul ei, Ali Asaf (Gökhan Alkan, „Suleyman Magnificul’), un respectat doctor. Destinul îi duce pe căi diferite, însă peste 10 ani cei doi se întâlnesc din nou fiind colegi la acelaşi spital din Istanbul. Eylul şi Ali decid să dea frâu liber sentimentelor dintre ei, însă intrigile colegilor le vor umbri fericirea. Bahar (Ege Kökenli, „Prizoniera dragostei’), fosta colega de clasp a lui Eylul este şi ea la rândul ei îndrăgostită de Ali, încă din copilărie, aşa că va fi rivala de temut a protagonistei. La rândul ei, Eylul este curtată de un al doctor, Oguz (Ali Burak Ceylan, Tufan din „Dragoste infinită’).

Loading...

„În ritmul vieţii’, un fel de Anatomia lui Grey varianta turcească, are la bază o producţie tv japoneză, „Doctors: The Ultimate Surgeon’ (2011).

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1.
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of