IN CALEA FERICRII – Sezonul 1 Episodul 217-218-219-220 din 26 Ianuarie 2022

Vezi aici mai jos pe site serialul indian “Pecetea Iubirii” episodul 217, episodul 218, episodul 219 si episodul 220 din data de 26 Ianuarie 2022 HD.

“Siddhi Vinayak / In calea fericrii” este un serial indian romantic. A fost difuzat în perioada 26 octombrie 2017 – 18 ianuarie 2019 la &TV. Serialul este realizat de Prashant Bhatt și Sanjay Memane care va fi difuzat pe Pro 2 din data de 3 decembrie 2021..

Siddhi Vinayak este povestea lui Siddhi Joshi (Neha Shakti Arora), un dansator junior, și a lui Vinayak “Vin” Kundra (Nitin Goswami), actor superstar. Siddhi și Vinayak au crescut împreună. Din păcate, o neînțelegere îi va separa, dar aceştia se vor întâlni 5 ani mai târziu.

Când Siddhi își dă seama că Vin este Vinayak, ea îl atacă pentru că a provocat accidentul care l-a lăsat paralizat pe tatăl ei când erau copii. În timp ce Vin încearcă să-și ceară scuze lui Siddhi, ei sunt atacați și Vin urmărește neputincios cum Siddhi este prins de incendiu.

Un an mai târziu Siddhi este nevoită să sufere o intervenție chirurgicală plastică și cu ajutorul Dr. Pratima își asumă aspectul și identitatea Riddhi (Kiara Advani), nepoata ei moartă. Ea este angajată ca secretară a lui Vinayak pentru a se răzbuna pe el crezându-l responsabil de atacul asupra ei.

În absența ei, Vin s-a îndepărtat de tatăl său și s-a ocupat de familia lui Siddhi deghizat într-un lucrător al unui ONG numit Prateek. Riddhi descoperă treptat că Vin a fost nevinovat tot mereu. Între timp, vărul lui Vin, Rajbeer, și soția lui Prachi, care este și sora lui Siddhi, fac mai multe planuri pentru a-l ucide pe Vin.

Descoperind inocența lui, Riddhi o salvează pe Vin și își riscă viața, dându-şi seama că s-a îndrăgostit. Ea află, de asemenea, că, în timp ce Shankar a plătit pentru a-l răpi pe Siddhi, altcineva i-a dat foc și l-a atacat pe Vin. Preotul familiei lui Vin, Guru ji, îi avertizează că viața lui este în pericol și poate fi salvată doar dacă este căsătorit cu o femeie care îl va proteja cu orice preț.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1


Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments