IMPERIUL MINCIUNILOR – Sezonul 1 Episodul 45-46 din 23 Iunie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican La usa ta, iubirea sezonul 1 episodul 45 si episodul 46 din data de 23 iunie 2021 HD.

A doua telenovelă nouă pe care Pro 2 o aduce telespectatorilor săi este „Imperiul minciunilor’, cel mai recent proiect al cunoscutei Angelique Boyer.

„Imperiul minciunilor’ este adaptarea mexicană a unei serial turcesc difuzat și la noi, „Dragoste de contrabandă’, în original „Kara Para Aşk’, cu Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek. Producția Televisa, în original „Imperio de mentiras’, a fost lansată anul trecut și îi are protagoniști pe Angelique Boyer și Andres Palacios, în rolurile interpretate în original de Büyüküstün și Engin Akyürek.

Pe lângă Boyer și Palacios, distribuția de la „Imperiul minciunilor’ îi mai cuprinde pe Leticia Calderon („Esmeralda’), Susana Gonzalez („Pasiune și putere’), Alejandro Camacho, Javier Jattin, Michelle González, Hernan Mendoza și Iliana Fox.
Povestea urmărește un simplu polițist (Andres Palacios), care face echipă cu o tânără (Angelique Boyer) de familie bună. După ce logodnica lui și tatăl ei sunt uciși în circumstanțe misterioase, cei doi fac echipă în încercarea de a afla adevărul, iar pe parcurs, se îndrăgostesc unul de celălalt, însă iubirea lor va fi pusă la grea încercare.

În ciuda unui debut promițător, „Imperiul minciunilor’ nu a fost chiar succesul pe care și-l dorea Televisa, nu numai din cauza faptului că filmările au fost întrerupte de mai multe ori din cauza pandemiei, dar și pentru că, pe platourile de filmare, Boyer și Palacios nu s-ar fi înțeles grozav, ceea ce a afectat rezultatul muncii întregii echipe.

SERIALUL VA FI TRANSMIS AICI DUPA ORA 22;00 SAU CEL TARZIU MAINE!Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of