FARA PRIVIREA TA – Sezonul 1 Episodul 62 din 14 Septembrie 2018

Vezi aici mai jos pe site serialul mexican “Fara privirea ta” din data de 14 septembrie 2018 HD.

La 20 ani de la lansarea telenovelei de mare succes „Esmeralda”, care i-a avut în rolurile principale pe Leticia Calderón şi Fernando Colunga, Televisa a decis să facă un remake. Telenovela „Fără privirea ta” a fost difuzată în Mexic în perioada 13 noiembrie 2017 – 15 aprilie 2018 și va avea premiera pe micile ecrane din România duminică, 15 iulie, începând cu ora 18.00.

Claudia Martin (27 de ani) este cea care va interpreta rolul principal, cel pe care în urmă cu 20 de ani îl interpreta Leticia Calderon. Acesta este primul său rol principal într-o telenovelă, informează peopleenespanol.com. Ochii săi verzi superbi au fost elementul care l-a convins pe producătorul telenovelei să o aleagă pe Claudia. Spre deosebire de telenovela din 1997, de data aceasta personajul principal se va numi Marina.

Noua versiune a telenovelei de mare succes „Esmeralda” (1997) și-a ales și protagonistul. Dintr-o lungă listă de actori, cel care a reușit să îl convingă pe producătorul Ignacio Sanda, dar și cel care îi va lua locul lui Fernando Colunga în poveste este Osvaldo de Leon. Osvaldo de Leon are 33 de ani și a devenit cunoscut în lumea telenovelelor datorită personajelor pe care le-a interpretat în „Viață de împrumut” („Mentir para vivir”), „Spune-mi că ești a mea” („Lo que la vida me robo”) sau “Pe cuvânt de femeie” (“Palabra de mujer”).

Eduardo Santamarina („Rubi”) va fi unul din personajele negative din poveste. Alături de acesta vor completa distribuția telenovelei marea actriță Ana Martin („Amor real”), Claudia Ramirez („Dragostea nu moare”) și Carlos de la Mota („De trei ori Ana”).

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments