DRAGOSTE DE GARDA – Sezonul 1 Episodul 45-46 din 7 August 2020

Vezi aici mai jos pe site telenovela “Dragoste de Garda” sezonul 1 episodul 45 si episodul 46 din data de 7 august 2020 HD.

Pro 2 a achiziționat cea mai nouă telenovelă produsă de compania Televisa. Este vorba de producția „Dragoste de gardă’, cu Daniel Arenas și Livia Brito în rolurile principale.

Postul va difuza noua producție începând din 16 iulie, de la ora 19.00, în fiecare zi, pe tronsonul orar lăsat liber de telenovela „Puțin sunt și al tău’.

„Dragoste de gardă’ va relata povestea unui grup de profesioniști din domeniul sănătății care se confruntă zilnic cu provocarea rezolvării situațiilor medicale complexe.

Loading...

În original„Médicos en linea’, telenovela este produsă de José Alberto Castro pentru Televisa. Serialul este varianta mexicană a producţiei „Anatomia lui Grey’. Acţiunea are loc într-un spital renumit condus de Gonzalo Olmedo (José Elías Moreno), iar de-a lungul episoadelor mai mulţi medici sunt surprinşi atât la serviciu, ocupându-se de diverşi pacienţi, cât şi în afara sa, fiecare având probleme şi dorinţe diferite. Distribuţia este una de primă-mână, din care mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi Carlos de la Mota, Grettell Valdez şi Erika de la Rosa.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of