CAMERA 309 – Sezonul 1 Episodul 143-144 din 12 Aprilie 2018

Vezi aici mai jos pe site serialul camera 309 episodul 143-144 din data de 12 aprilie 2018 HD.

„Camera 309” (în original „No 309”) este o comedie romantica, care a fost difuzata om Turcia de postul Fox între 1 iunie 2016 – 25 octombrie 2017 si care îi are ca protagonisti pe Demet Özdemir („În dragoste Si în razboi”) si Furkan Palali, cel mai bun model din Turcia în 2011.

În „Camera 309”, Furkan îi da viata lui Onur, un tânar care provine dintr-o familie înstarita. El este mostenitorul afacerilor de familie împreuna cu nepotul sau, Erol (Cihan Ercan). Amândoi îsi traiesc viata si nu se gândesc sa-si întemeieze o familie. Înainte sa moara, bunicul lor lasa o scrisoare prin care pune o conditie: cine se casatoreste si are un copil este cel care va prelua afacerea familiei.

Lale (Demet Özdemir) este provine dintr-o familie modesta, ea lucrând la magazinul cu flori al familiei sale. Din coincidenta, Onur si Lale se întâlnesc într-un local, petrec împreuna, consuma alcool si se trezesc dimineata, în acelasi pat, într-o camera cu numarul 309. La trei luni distanta, Onur se logodeste cu Pelinsu (Irem Helvacioglu) chiar daca nu era îndragostit de ea.

Între timp, Lale afla ca este însarcinata. Tânara se afla într-o situatie dificila, deoarece, în afara de numele tatalui copilului ei, nu stie nimic despre acesta. La un moment dat, ea vede o fotografie cu ceremonia de logodna a lui Onur. Astfel afla unde îl poate gasi pe barbat si se duce si îi spune ca asteapta un copil cu el. Barbatul nu crede însa în sinceritatea ei. Nici Onur nici Lale nu vor sa se casatoreasca, însa parintii lor cred contrariul.

SERVER 1

SERVER 2

SERVER 3

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of