IUBIREA INVINGE – Episodul 135 din 31 Martie 2022

Vezi aici mai jos pe site serialul iubirea invinge episodul 135 din data de 31 martie 2022 HD.

SERVER 1

SERVER 2Anurag Basu (Parth Samthaan) și Prerna Sharma (Erica Fernandes) par suflete-pereche, anume făcute unul pentru altul, dar drumul până la a fi împreună nu este deloc unul ușor. Faptul că învață la aceeași universitate nu i-a făcut să se apropie și multă vreme nu au schimbat nici măcar o vorbă. Când, în sfârșit, ajung să se cunoască și să se apropie, relația dintre ei crește bazându-se pe încredere, înțelegere și prietenie, iar Prerna începe să se îndrăgostească de Anurag. La rândul lui, bărbatul își dă seama că tânăra nu mai este doar o simplă colegă de facultate pentru el. Iubirea dintre ei s-ar fi putut concretiza aici, dar intră în scenă Komolika Chaubey (Hina Khan). Arogantă, rea și ahtiată după atenția bărbaților, aceasta pune ochii pe Anurag și-ncepe să țeasă tot felul de intrigi pentru a-i despărți.

Serialul este un reboot al producției omonime din 2001, creată tot de Ekta Kapoor:

„Cu o bucată din inima frântă cu care am scris în 2001, 17 ani mai târziu, am refăcut povestea și am readus înapoi cea mai de succes saga de dragoste creată de mine’, a declarat aceasta pentru Hindustan Times.

Cele 197 de episoade ale dramei romantice au fost difuzate în India în perioada septembrie 2018 – octombrie 2020. Producția a fost recompensată pentru: cele mai bune roluri negative (Karan Singh Grover și Hina Khan) și cea mai bună actriță (Erica Fernandes) la Gold Awards și cel mai bun cuplu (Erica Fernandes și Parth Samthaan) și rol negativ (Hina Khan) la Indian Telly Awards.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments