SUPER POTRIVEALA din 11 Aprilie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea super potriveala din data de 11 aprilie 2018 HD.

Infuzie de energie și bună dispoziție, din a doua zi de Paște, de luni, 9 aprilie, până joi, 12 aprilie, pentru că telespectatorii Kanal D vor putea viziona noi episoade din „Super Potriveala”, show-ul prezentat de Jorge. Vedetele invitate în emisiune vor încerca să-i ajute pe concurenți „potrivindu-și” cu aceștia răspunsurile în cel mai bun mod cu putință.

Prima emisiune „Super potriveala” va fi difuzată luni, 9 aprilie de la ora 23.15.

În fiecare ediție, două serii a câte doi concurenți (non-vedete) își testează abilitățile și se distrează copios încercând să afle cuvintele lipsă dintr-o propoziție, astfel încât răspunsurile lor să se potrivească cu ale celor șase staruri aflate în tribună. Premiul pe care îl poți obține concurenții este unul consistent, de până la 25.000 de lei, dar indiferent de câștig, aceștia au parte de distracție la maximum.

În ediția ce va fi difuzată luni, 9 aprilie, imediat după „Exatlon”, Teo, Victor Slav, Bianca Drăgușanu, Daniel Buzdugan, Anna Lesko și Bogdan Vlădau vor face deliciul publicului cu replici pline de umor, generate de căutarea răspunsului potrivit pentru cuvintele lipsă.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

PRIMA PARTE
A DOUA PARTE

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of