PASAREA MATINALA – Sezonul 1 Episodul 17 Subtitrat

Actorii Can Yaman şi Demet Özdemir, pe care îi ştim din serialele „Parola: Te iubesc”, respectiv „Camera 309”, vor reveni pe micile ecrane din turcia la Star tv din 26 iunie în serialul „Erkenci kuș” („Pasărea matinală”).

Producţia cu accente comice va prezenta povestea de dragoste dintre Can (Can Yaman) şi Sanem (Demet Özdemir). Sanem este o tânără ambiţioasă care se angajează la o agentie de publicitate. Directorul agenţiei, Aziz, are doi băieţi cu personalităţi diferite, Can, un fotograf pasionat, şi Emre (Birand Tunca), care se ocupă de partea economică. Amândoi se vor îndrăgosti de Sanem, iar protagonista va putea să aleagă cu greu între ei.

Loading...

Demet Özdemir este şi o bună dansatoare, nu doar actriţă şi model. Primul ei rol a fost în serialul „Sana Bir Sır Vereceğim” (2013), iar pe micile ecrane de la noi aţi mai văzut-o şi în producţia „În dragoste şi în război”. Ultimul ei proiect cinematografic este comedia romantică „Sen Kiminle Dans Ediyorsun?”, care a avut premiera în Turcia toamna trecută. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, după relaţia tumultoasă cu Yusuf Çim, actor şi cântăreţ turc, Demet se iubeşte de un an cu fotbalistul Oğuzhan Özyakup, spun cei de la ntv.com.tr.

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

A SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

Pentru a fi la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of