OCHII DIN UMBRA – Sezonul 16 Episodul 23 din 15 Iulie 2018

Vezi aici mai jos pe site emisiunea ochii din umbra sezonul 16 episodul 23 din data de 15 iulie 2018 HD.

Duminica 4 februarie 2018, ora 23:15, Ernest revine cu un nou sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D!

Telespectatorii vor putea urmari cazuri noi de infidelitate, manipulare sentimentala, vor vedea povesti ale unor oameni care, pentru a iesi in castig, sfideaza tot ce tine de morala, etica si sentimente.

Acest nou sezon le ofera fanilor emisiunii posibilitatea de a “intra” in culisele muncii de investigator, prin intermediul micului ecran, detectivii putand fi observati cum isi desfasoara activitatea in biroul de investigatie mobil, o duba echipata cu tehnologie de ultima generatie.
“Ochii din umbra vegheaza de 15 ani, timp in care am descoperit sute de cazuri de infidelitate. Acum suntem pregatiti sa incepem o noua serie de aventuri. In acest nou sezon veti afla ce inseamna cu adevarat munca detectivilor, veti vedea care sunt sistemele de supraveghere, aparatura si tehnologia folosite la urmarirea suspectilor”, a spus Ernest.

Ionela isi banuieste pe nora de infidelitate, temeiul acestei acuzatii constand in faptul ca aceasta pleaca la munca doar seara, in conditiile in care tanara este cosmeticiana, munca pe care ar putea-o desfasura cu succes in timpul zilei.

Sunt oare intemeiate banuielile doamnei Ionela sau totul este doar o “conspiratie” impotriva nurorii ei?

Nu pierdeti duminica aceasta, de la ora 23:15, debutul unui nou sezon “Ochii din umbra”, prezentat de Ernest, sezonul 16 episodul 23 din 15 iulie 2018.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1
SERVER 2

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of