NEMILOSUL ISTANBUL – Sezonul 1 Episodul 34 din 26 Noiembrie 2020

Loading...

Asteptarea s-a terminat! Incepand de astazi, de la ora 20:00, fanii serialelor turcesti se vor putea urmari mult asteptata productie „Nemilosul Istanbul”/ („Zalim Istanbul”), o ecranizare de exceptie care infatiseaza povestea luptei pentru supravietuire a unei familii care se zbate sa isi construiasca o viata decenta in cosmopolitul Istanbul, un oras imens care este pe cat este de fermecator, pe atat de plin de capcane.Tentatiile si pericolelele sunt la tot pasul si ele vor pune la incercare solidaritatea si iubirea intre cei patru membri ai familiei Yilmaz.

Seher Yilmaz (Deniz Ugur), protagonista serialului, isi duce cu greu viata, alaturi de cei trei copii ai sai in Antakya, un mic oras din sud-estul Turciei. Saracia si lipsa de oportunitati le creaza mari dificultati de supravietuire, determinandu-i ca, intr-un final, sa se mute in Istanbul, orasul tuturor posibilitatilor dar si al marilor incercari.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, episodul de debut al serialului „Nemilosul Istanbul”, la Kanal D. Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

SERVER 1

Pentru a fii la curent cu urmatoarele episoade urmariti-ne pe facebook cu un Like:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of